H7 WAREHOUSE

AMSTERDAM

FAQ

HOE OUD MOET IK ZIJN OM PRYZE TE BEZOEKEN?

Iedereen is welkom op PRYZE. Wel hanteren we een minimum leeftijd van 18 jaar.  onder de 18 jaar wordt je niet toegelaten op het terrein van PPRYZE. Hier wordt streng op toegezien. Aan de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd, dus zorg dat je je identiteitsbewijs bij je hebt!

WAAR KOOP IK MIJN TICKETs?

Tickets voor dit evenement zijn te koop via onze website. Koop tickets alleen via ons zo weet je namelijk zeker dat je niet teveel betaalt en dat je ticket ook nog eens toegang geeft tot het evenement. De organisatie heeft helaas geen invloed op tussenhandelaren.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden

Je kunt betalen met iDeal.

IK KAN MIJN TICKET NIET MEER TERUG VINDEN OF HEB HEM NIET ONTVANGEN, WAT NU?

Oeps, geen paniek!!!  We raden je aan om contact op te nemen met ons via info@pryze-events.nl vertel in de mail even dat je je ticket kwijt ben. Vergeet niet te vermelden: voor -en achternaam, transactienummer en of ordernummer en dan vinden wij een oplossing ;)

 

 

ZAL IK OP DE FIETS KOMEN?

Uitstekend plan! Gezien de kleine hoeveelheid parkeerplaatsen op de locatie is het een uitstekend idee om met de fiets te komen. En ohja… je parkeert je fiets ook nog eens gratis voor de deur! 

NAAR PRYZE MET DE AUTO?

Dat kan zeker, houd er alleen wel rekening mee dat er eventuele parkeerkosten kunnen worden gerekend door de gemeente en met de kleine hoeveelheid parkeerplekken in de omgeving. Probeer dus wel zoveel mogelijk te carpoolen, dat scheelt benzinekosten én spaart bovenal het mileu ;) Of nog beter; kom gewoon lekker op de fiets!

IK WORD AFGEZET MET DE AUTO, WAAR KAN IK MIJN MOEDER GEDAG KUSSEN?

How sweet! Dit kan gewoon voor de deur of uiteraard om de hoek! 

Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van PRYZE!

WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS PRYZE?

Goede vraag! De beeld- en geluidsopnames die gemaakt worden tijdens PRYZE door de organisatie worden gebruikt op de website of op socials media zoals Facebook, Instagram, of YouTube. Daarnaast kan het ook zo zijn dat ook onze derde opnames maken die gebruikt worden op hun mediakanalen en mogelijk zelfs voor radio en/of televisie. Opnamen die zijn gemaakt in het kader van cameratoezicht kunnen worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden. 

MAG IK MIJN CAMERA MEENEMEN?

Natuurlijk moet ook deze editie van PRYZE worden vastgelegd. Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn niet toegestaan. Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen gewoon mee het terrein op. GoPro’s zijn ook toegestaan, maar laat je selfiesticks thuis, die zijn zo ongezellig op de dansvloer.

DOOF WORD IK WEL ALS IK TACHTIG BEN, LETTEN JULLIE OOK OP MIJN OREN?

Vanzelfsprekend! We houden ons aan de wettelijk voorgeschreven geluidsnormen, maar we raden je sterk aan altijd gehoorbescherming te dragen wanneer je in de buurt bent van één podia op het terrein. Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog praten met de mensen om je heen én bescherm je je gehoor. Op ILoveMyEars.nl vind je een aantal nuttige tips hoe je je oren zo goed mogelijk beschermt. 

ZOVEEL VRAGEN EN NOG STEEDS GEEN ANTWOORD!

Mocht je een vraag hebben en het antwoord hier niet hebben gevonden, dan kun je je vraag stellen via Facebook of mail info@pryze-events.nl

We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!