H7 WAREHOUSE

AMSTERDAM

Laatste info Dia de los muertos

Aanstaande zaterdag is het tijd voor PRYZE “Día De Los Muertos”. De avond is gevuld met talenten, showcases en gerenommeerde namen uit de scene. Als hardstyle en hardcore liefhebber mag je deze editie niet missen. Voordat je naar Amsterdam afreist is het handig eerst deze laatste info goed door te lezen.

TimeTable

Time Table

22.00-22.45 Bouncing Ball B2B Kitsch
22.45-23.30 Aversion
23.30-00.30 Level one
00.30-01.30 Deluzion 
01.30-02.30 Sub Sonik Album Showcase
02.30-03.30 E-Force
03.30-04.00 Jason Payne Album Showcase Live
04.00-05.00 Bloodlust
05.00-06.00 Spitnoise

Hosted by MC Dash

Tickets

Tickets
Tickets zijn nog beperkt verkrijgbaar via: www.pryze-events.nl/verkoop

Volg PRYZE “Día De Los Mutertos” online

Tijden PRYZE “Día De Los Muertos” wordt er continu foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op onze social media kanalen. Volg ons op facebook of instagram om op de hoogte blijven wat er tijdens het evenement gebeurd.

Corona (COVID-19)

Wij nemen als organisatie voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus. Wij zullen zorgen dat er extra handzeep is om je handen te wassen en papier om je handen te drogen. Hoest en nies ten alle tijden in je ellenboog.

Met de auto naar pryze

Stel je navigatie in op het volgende adres: Humberweg 7, 1043AC te Amsterdam. Bij de locatie is een gratis parkeergelegenheid voor je auto.

Liever met het OV?

Station Sloterdijk is op 5 minuten loopafstand van het evenement. Dit station is het best te bereiken vanaf Amsterdam Centraal of Haarlem Station. Kijk voor meer informatie over het openbaar vervoer naar PRYZE “Día De Los Muertos” op www.9292.nl

ZAL IK OP DE FIETS KOMEN?

Uitstekend plan! Gezien de kleine hoeveelheid parkeerplaatsen op de locatie is het een uitstekend idee om met de fiets te komen. En ohja… je parkeert je fiets ook nog eens gratis voor de deur! 

Rookbeleid

Roken is alleen toegestaan in de aangegeven rookruimte.

Op de locatie kan je geen sigaretten aanschaffen.

Eten

Er staat een Foodtruck. Hier kan een lekkere patat en snacks worden gekocht.

Munten

Munten zijn te koop met je pinpas of cashgeld. Creditcard betalingen zijn niet mogelijk.

Klusjes

Je jas en spullen kan je kwijt in de kluisjes. De organisatie is niet aansprakelijk voor het kwijtraken en/of beschadigen van je eigendommen.

Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er naar je legitimatiebewijs gevraagd worden. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Volg PRYZE “Día De Los Mutertos” online

Tijden PRYZE “Día De Los Muertos” wordt er continu foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op onze social media kanalen. Volg ons op facebook of instagram om op de hoogte blijven wat er tijdens het evenement gebeurd.

canceled

Op 12-03-2020 is door de overheid en het RIVM besloten dat alle evenementen met meer dan 100 personen t/m minimaal 31 maart gecanceld zijn.

Dit betekend dat PRYZE aankomende zaterdag dus NIET door zal gaan!

Wij balen hier uiteraard ontzettend van en betreuren dit ten zeerste maar de gezondheid van onze bezoekers gaat ten alle tijden voor.

Wij hopen op jullie begrip en komen zo snel mogelijk terug met een passende oplossing.